LÉČBA

POMÁHÁ  na zanícená místa, vytahuje podhnisanou třísku,

Nastrouhej syrovou bramboru na jemném struhadle, co nejjemněji. Pak vlož do gázy a můžeš aplikovat na poraněné zahnisané místo. Převaž čistou gázou. Minimálně nech pusobit pár hodin. Já dávám na noc, až do rána.

Vždy používej zralé brambory, bez černých skvrn, bez zelených ploch – tyto oblasti obsahují toxiny - ujisti se, že všechny tyto plochy byly odstraněny před odšťavňováním.
Můžeš do bramborových šťáv přidávat i jiné, jako například mrkvovou šťávu, anebo dokonce i bylinky - kopřiva, šalvěj.

BRAMBOROVÁ ŠŤÁVA

1. Bramborová šťáva je vynikající protizánětlivý nápoj. Velmi dobře funguje při artritidě a u mnoha dalších forem zánětlivých bolestí, zejména však bolestí kloubů a bolestí zad. Bramborová šťáva zvýší krevní oběh ve všech částech vašeho těla.

2. Bramborová šťáva je zásaditá a zabraňuje nemocem  jako jsou
kardiovaskulární choroby a dokonce pomáhá předcházet rakovině.

3. Bramborová šťáva je vynikající na ekzémy a akné- pomáhá uklidnit kůži.

4. Bramborová šťáva vám pomáhá při hubnutí - vypijte jeden šálek bramborové
šťávy ráno, ještě před snídaní a potom večer 2-3 hodiny před tím, než půjdete spát.

Bramborová šťáva sama osobě nemá skoro žádnou chuť a tak ji můžete namíchat s jinými šťávami, například ideální je mrkvová. Pokud musíte sladit můžete přidat například trochu medu.

5. Bramborová šťáva také odplavuje z těla kyselinu močovou.

6. Bramborová šťáva snižuje také hladinu cholesterolu – obecně zlepšuje váš zdravotní stav.

7. Bramborová šťáva je také levná varianta pro detoxikaci vašeho těla.
Bramborová šťáva se používala v Japonsku a na dalších místech na světě k
léčbě hepatitidy a tato léčba měla dobré výsledky.

8. Bramborová šťáva je také dobrá pro léčbu pankreatitidy a při onemocnění ledvin. 

Bramborová šťáva je také vhodná pro lidi, kteří mají cukrovku a vysoký krevní tlak.

9. Bramborová šťáva také zabraňuje tvorbě vápenatých kamenů v močových cestách.

10. Bramborová šťáva je také vhodná jako podpůrný prostředek k léčbě nádorů a rakoviny - červené a fialové brambory obsahují velké množství antokyanů a ten zastavuje růst rakovinných buněk. Žluté a oranžové brambory obsahují velké množství zeaxanthinu a ten je důležitý pro zrak.

11. Bramborová šťáva je alkalická a tak je ideální pro zklidnění trávícího  traktu, léčení poruch trávení a při přebytku kyselin v těle. Také je vynikající při hojení podrážděných střev a také pomáhá při hojení žaludečních vředů. Je to zázračný produkt pro gastrointestinální trakt.

12. Bramborová šťáva je plná vitamínů  A, C,B a dále také obsahuje fosfor, vápník, železo, draslík, zeaxantin, vlákniny, a bílkoviny!

Vždy používejte zralé brambory, bez černých skvrn, bez zelených ploch – tyto oblasti obsahují toxiny - ujistěte se, že všechny tyto plochy byli  odstraněny  před odšťavňováním.
Můžete do bramborových šťáv přidávat jiné jako například mrkvovou šťávu a
nebo dokonce i bylinky jako je kopřiva, šalvěj.

Prostě léčí úplně všechno, tak pijte bramborovou šťávu a lékaře už potřebovat nebudeme.